Seura

 

Hämeenlinnan Aikidoseura perustettiin 28.9.1993. Aikidotoiminta Hämeenlinnassa on kuitenkin alkanut jo aiemmin. 1970 perustettiin Suomen Aikidoliitto, jonka yksi perustajajäsenistä oli Hämeenlinnan judoseura. Vuodesta 1977 lähtien aikidoa harjoiteltiin judoseuran alajaostossa, jonka jälkeen perustettiin lajille oma seura.

 

Seurassa on koko toiminnan ajan järjestetty säännöllisesti harjoituksia, viikonloppuleirejä ja kursseja sekä näytöksiä ja lajiesittelyjä erilaisissa tapahtumissa.  Seuran toimintaa ohjaa vuosikokouksessa valittu hallitus, jonka kokoonpanon löydät kohdasta yhteys.

 

Harjoitusten ohjaajina toimivat kokeneet ohjaajat, jotka ovat suorittaneet myös  I ja II tason ohjaajakoulutuksia. Seurassa harjoitellaan aikidoa monipuolisesti ja avoimin mielin harjoituspari huomioon ottaen. Olet tervetullut mukaan!

Harjoitustilat

Seura on toiminut eri puolilla kaupunkia. Harjoitustiloja on ollut 90-luvulla Verkatehtaalla, sen jälkeen koulujen liikuntasaleissa, 2000-luvulla Jyrätien hallilla ja vuodesta 2009 Puusepänkatu 5 tiloissa Kantolassa.

 

Puusepänkadun dojolle rakennettiin kiinteä joustotatami talkootyönä. Siellä harjoittelee nykyisin myös muiden kamppailulajien edustajia. Aikidoseura on tilan päävuokralainen.

Ohjaajat

Aikuisten ryhmissä mm.

  • Jouni Eriksson 4. dan pääohjaaja  (I - tason ohjaajakoulutus) 

  • Mirja Huopalainen 3. dan (II - tason ohjaajakoulutus)

  • Kimmo Koivukangas 1. dan

 

Lisäksi Kustaa Ylitalo 5. dan on vierailevana ohjaajana n. kerran kuukaudessa. Kustaan harjoitukset ovat seuran jäsenille maksuttomat, vierailijoilta 5 €.

Juniorien ryhmässä mm.

  • Sampsa Ertamo 1. dan (I - tason ohjaajakoulutus)

  • Antti Vättö 1. kyu

 

Liity seuran omaan facebook-ryhmään!

Liity seuran facebook-ryhmään
Jäsenmaksut

Jäsenmaksu aikuiset 155 € / puoli vuotta 

Kurssimaksu 155 € aikuiset 

Juniorit (alle 18-vuotiaat) 75 € / kausi (syys-/kevätkausi)

Kevään jäsenmaksun eräpäivä on 15.1.2022

Maksuyhteys

Jäsenmaksu maksetaan  seuran tilille FI24 2047 1800 0245 97. Laita viestikenttään tekstiksi nimi ja kevät 2022.

Huom Smartum! voit maksaa jäsenmaksun myös Smartumin liikuntaseteleillä tai SmartumPay-maksuna (maksun saaja löytyy Puusepänkadun Budosali nimellä.) Muista kirjoittaa nimesi liikuntaseteleiden taakse. Tämä siksikin, että maksu kohdistuu oikealle henkilölle. 

 

Vyökokeet

 

Vyökoemaksut 6-1. kyu 15,- aikuisilla, junioreilla maksuttomat

 

Aikidolisenssi vuonna 2021

 

Hankitaan itse Suomisport-rekisteristä. Lisenssi on pakollinen kaikissa graduoinneissa ja liiton leireillä. Ohjeita Aikidoliiton sivuilta https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/

Huom! Tänä vuonna on uusien harrastajien mahdollista saada myös tutustumislisenssi, jonka vakuutus sisältää vain kurssiharjoitukset.  https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/