Aikidokurssit

Aikuiset

Syksyn aikidokurssi
yli 14-vuotiaille

Harjoitusajat:

            ti klo 17.30 - 18.55

            to klo 17.30 - 18.55          

 

Hinta: aikuisilta 155 €, alle 18-vuotiailta 75 €.

 

Kurssimaksu maksetaan verkkopankissa Hämeenlinnan Aikidoseuran tilille FI24 2047 1800 0245 97 ja viestiksi syksy 2022 ja oma nimi.

Huom! voit maksaa myös Smartumin liikuntaseteleillä ja SmartumPaylla (saaja Puusepänkadun Budosali).

HUOM!: Vakuutusta peruskurssin aikana ei tarvitse yli 18-vuotiaan harrastajan maksaa (Aikidoliitto hoitaa), sitä varten on Suomen aikidoliiton sivuilla tutustumislisenssi https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/

Aikidolisenssin hankkiminen tulee ajankohtaiseksi sitten 6. kyun graduoinnin yhteydessä ja alle 18-vuotiailla B-lisenssi jo harrastuksen alussa.

Aloittaessa varusteiksi riittävät verkkarit ja t-paita sekä pikku pyyhe jalkojen pesua varten ja sandaalit. 

Kurssi alkaa syyskuun alussa 1.9. torstaina. Voit tulla kokeilemaan lajia kaksi kertaa veloituksetta. 

Korona-tilanteen vuoksi harjoitteluaikoihin voi tulla ennakoimattomia muutoksia. Harjoituksiin osallistutaan vain oireettomana. Syksyn aikana harjoitellaan samassa ryhmässä jatkavien kanssa, jolloin kukin pääsee edistymään omaan tahtiinsa. Kurssin jälkeen voit suorittaa 6. kyun vyökokeen.

Juniorit

Junioriryhmä
yli 7-vuotiaille 4.9. alkaen

Harjoitusajat: su  klo 17.30 - 18.45 

Hinta: 75 €

Harjoitusvarustus on sama kuin aikuisilla.  Tervetuloa kokeilemaan lajia sunnuntain harjoituksiin elo-syyskuun vaihteessa (tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin).

Harrastajat/ huoltajat hankkivat itse myös junioreille aikidolisenssin, joka antaa niin valittaessa myös vakuutusturvan. Ohjeet siitä löytyvät aikidoliiton sivuilta https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/. Aikidolisenssi ei kuulu kurssin hintaan. Alle 18-vuotiaille lisenssi + vakuutus koko vuodeksi maksaa 40 euroa, loppukaudeksi 30 euroa.